Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2009 10:58 - Biohazard в София!
Автор: indreal Категория: Други   
Прочетен: 1494 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.07.2009 16:48


Седмицата ми се оказа кoшмарна - нямах грам време да напиша няколко реда за чудовищния концерт, който Biohazard изнесоха миналата неделя в София.
A на подобно нещо не бях присъствал от доста време! Отново обединени в оригиналния си състав, Biohazard сътвориха нещо страховито. Сцената беше престъпно тясна за титани от такъв ранг, но въпреки жестокото търчане, мятане и скачане, момчетата не се сблъскаха нито веднъж. А публиката... няма такава публика! По-всеотдайни хардкораджий от родните сигурно има на малко други места по света. Очевидно със същото впечатление остана и бандата, тъй като дивяха като за последно. По някое време феновете от първа линия прехвърлиха една мацка зад загражденията. Охраната я остави, при което тя изприпка на сцената и със засилка направи стейдж дайвинг. Вярно, че си беше изненадващо, но от Biohazard направо си се втрещиха до степен, че помолиха феновете да не правят повече така, защото могат да се наранят.
Хитово изказване на Евън Зайнфелд беше, за характера на музиката им - тъй като тя е бясно ъндърграунд, феновете на концертите им са 99% мъже, но понеже сред публиката в София имало много мадами, той ги покани всички на сцената. Горе се покатериха може би 30-тина девойки, след което бандата изпълни I Ain"t Goin" Out Like That на Cypress Hill, последжана и от финалната за вечерта "Hold My Own". В разгара на куфеенето по сцената една мадама отново се засили и скочи сред публиката. А бе с две думи дивашки концерт!
Снимки от събитието



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: indreal
Категория: Други
Прочетен: 1619161
Постинги: 267
Коментари: 695
Гласове: 2865