Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2013 16:34 - Майкъл А. Хофман: Еврейските комунисти по света. Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4788 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В книгата си Международните евреи, издадена през 1919 г в САЩ, бащата на автомобилостроенето, Хенри Форд - Старши е написал: "Не всички евреи са комунисти, но всички комунисти са евреи."


image
Историк-ревизионист и Философ - Майкъл А. Хофман
http://www.revisionisthistory.org/index.html

 

Много благодаря и за този списък на еврейски комунисти, който е изготвен от Майкъл Хофман


Ленин: върховен диктатор.
Леон Бронщайн (Троцки): върховен главнокомандващ на съветската Червена армия.
Григорий Апфелбаум (Зиновиев): изпълнителната власт, съветската тайна полиция.
Соломон Лозовски: заместник-съветският външен министър.
Максим Уолах (Литвинов): съветският външен министър.
Юрий Андропов: създател на съветското КГБ, по-късно върховен диктатор на Съветския съюз. Андропов е евреин и по баща (Владимир Либерман) и по майка (Евгения Файнштейн. Баща му след революцията е сменил фамилията си на Андропов.
Яков Свердлов: първ президент на Съветския съюз. Свердлов нарежда избиването на семейството на царя - жени и деца, в град Екатеринбург (преименуван 1924 г. на
Свердловск, в чест на убиеца).
Яков Юровски: командващ съветската тайна полиция. Юровски е извършител на убийството на семейството на царя. Къщата на Ипатиев, в чието мазе са извършени масовите убийства, стояла непокътната до 1977 г., когато шефът на местната комунистическа партия по това време, Борис Елцин, нарежда да беде разрушена, за да не се превърне в храм на антиеврейски настроения.
Лазар Мойсеевич Каганович: главен масов убиец при Сталин, виновен за смъртта на милиони и за масовото унищожаване на християнски паметници и църкви, включително Катедралата Христос Спасител в Москва...
Михаил Каганович: заместник-комисар на тежката промишленост, ръководител на робския труд, брат на Лазар.
Роза Каганович: любовница на Сталин; сестрата на Лазар.
Паулина Жемчужина: член на Централния комитет и съпруга на съветския външен министър Молотов.
Олга Бронщайн: офицер от ЧК на съветската тайна полиция, сестра на Троцки, жена на Каменев.
Генрих Ягода: ръководител на съветската тайна полиция, масов убиец. (Еврейският поет Ромен Ролан, носител на Нобелова награда, написа химн за възхвала на Ягода).
Матвей Берман и Нафтали Френкел: учредители на
системата от лагери на смъртта - ГУЛАГ.
Лев Инджир: комисарят за съветските лагери и администрацията им.
Борис Берман: изпълнителен директор на съветската тайна полиция и брат на Матвей.
K. В. Паукер: началник на операциите на съветската тайна полиция НКВД.
Фарин, Рапопорт, Коган, Жук: комисари на лагери на смъртта за робски труд, предизвикали маса смъртни случаи на лагеристи по време на строителството на Волго-Донския канал
M. И. Гей: командир на съветската тайна полиция. 
Слутцки и Шпигелглас: командири от съветската тайна полиция.
Исак Бабел: офицер от съветската тайна полиция. 
Лейба Лазаревич Фелдбин (Александър Орлов): командир от съветската Червена армия; офицер от съветската тайна полиция. Фелдбин беше началник на съветските органи за сигурност в Испанската гражданска война. Той контролира избиването на католическите свещеници и селяни в Испания.
Йона Якир: командващ в съветската Червена армия, член на Централния комитет.
Димитри Шмидт: командващ в съветската Червена армия.
Яков (Янкел) Kрайзер: командващ в съветската Червена армия.
Мирон Вовси: командващ в съветската Червена армия.
Дейвид Драгонски: командващ в съветската Червена армия, Герой на Съветския съюз.
Григорий Щерн: командващ в съветската Червена армия.
Михаил Часкелевич: командващ в съветската Червена армия.
Шимон Kривошеин: командващ в съветската Червена армия.
Арсени Раскин: заместник-командир, съветската Червена армия.
Хаим Фомин: командир на Брест-Литовската съветската Червена армия.
Най-малко сто съветски генерали са евреи (канадски еврейски новини, 19 април, 1989).

Генерали, които не бяха евреи, често са женени за еврейки. (Което е един от признаците, че са скрити евреи!)
Сред тях са:
Маршал Ворошилов, маршал Булганин, маршал Пересипкин и генерал Павел Судоплатов (Судоплатов е избил стотици християнски лидери, включително украинския католически архиепископ Теодор Ромжа)...
Сергей Айзенщайн: директор на комунистическата пропаганда и филмите, които изобразяват селяните - християни, като отвратителни кулаци - паразити. И след това "кулаците" са избити...
KOMЗЕТ: Комисия за раздаване
земи на еврейски комунисти, конфискувани от убити християни в Украйна, финансирана от еврейско-американския финансист Юлий Розенвард.
Иля Еренбург: министър на съветската пропаганда и разпространителя на анти-немски материали през 1930-те. Еренбург е подбудител на съветската Червена армия за масови изнасилваня и убийства на немски цивилни граждани. Като се позовава на немски жени, Еренбург насъсквал настъпващите войски на Червената армия, че срещането на блондинка било поличба за лошо време. Което означавало, че войниците могат свободно и даже - задължителнио, да се гаврят и да избиват блондинките!

В брошура, адресирана до съветските войски, Еренбург пише: "... германците не са човешки същества ... нищо не ни дава толкова много радост, както немските трупове." (Анатол Голдберг, Иля Еренбург, стр. 197).

А когато Червената Армия наближи Данциг, "милиони листовки бяха пуснати от въздуха над войските, със съобщение, съставено от пропагандиста Иля Еренбург и подписано от Сталин:  "Войници на Червената армия! Убивайте германците! Убийте всички германци! Убий го! Убий го! Убий го! " (Christopher Duffy, Red Storm на Райха).

Съветското ръководство признава, че Еренбург искал унищожаване на цялото немско население (виж. Правда, 14 април, 1945.  "Правда" се публикува и на "идиш" (на еврейски). Еренбург заслужил документите за него да бъдат изложени в музейя на израелското Яд Вашем "Холокост".

Соломон Mикоелс: Комисарят на съветската пропаганда.
Автори на Съветски пропагандни филми:
Марк Донски,
Леонид Луков
Юли Рейсман,
Василий Гросман,
Евгени Гаврилович,
Борис Волчок
и Лилиан Хелман
(стари филми създадени от нея продължават да се излъчват по американската телевизия).
Съветският пропагандист: Евгени Kалдей който инсценирал заснемането на издигането на знамето със сърпа и чука над Райхстага в Берлин, на 2 май, 1945. След това специален самолет чакал Kалдей, да отлети до лабораторията в Москва, където неговите снимки биват редактирани, а Kалдей добавя облаци дим в сцената, за драматичен ефект. Калдей продължи да е началник на Съветската пропаганда, до пенсионирането си през 1972 г. във в. Правда. Неговата комунистическа пропаганда е гордо изложена в Еврейския музей в Ню Йорк и Еврейския музей в Сан Франциско.
В Ню Йорк Таймс, писателят Вики Голдбърг e екзалтиран от обляното в кръв съветско знамег, с емблемата под която са зклани милиони селяни и християни, описвайки го като ... "(еврейски) национален и световен символ на триумфа, справедливоста и отмъщението. "(31ви януари, 1997 година, стр. Б-26).
Еврейския антифашистки комитет (JAC): нова форма на болшевишката ЙЕВKOM, Сталин набира канали за финансиране, доставки и политическо влияние за Съветска Русия от световното еврейство, както и разпространение на пропагандата за газовите камери (виж. Черната книга) .
Николай Бухарин: главен теоретик на Ленин.
Самуел Aгурски: комисарят.
Карл Радек: член, централен комитет.
Михаил Грузенберг (Бородин): комисарята.
A.A. Йофе: комисарята.
Дейвид Рязанов: съветник на Ленин.
Лев Левин Григориевич: лекар, отровител.
Лев Розенфелд (Каменев): член на Централния комитет.
Иван Maйски: съветски посланик във Великобритания.
Исак Соломонович Фетер: комисар на съветската тайна полиция.
Авраам Шуцкевер: Съветската терористични надпартийни (?).
Марк Oсипович Райзен: Съветски пропагандист, носител на три награди на Сталин.
Лев Леополд Tрепер: съветски офицер от шпионажа.
Бела Кун (Kohen): върховен диктатор на Унгария през 1919 година. Кун по-късно е главен дикатот-терорист на Сталин в Крим.
 Захарович Meкхлис: Най-големия палач на Сталин.
 Хенрикас Зиманас: лидер на литовските комунистически терористи, касапин на християните.
Моша Пияде: командир на Югославската комунистическа народна армия. Начело с евреина Тито касапин на стотици хиляди хърватски християни (и милиони югославяни). Пияде, по-късно служи като президент на югославския комунистически парламент. Най-малко осемнадесет генерали в армията на югославската комунистическа армия са евреи. В Югославската комунистическа партия изпрати пратки оръжие за еврейските бойци в Палестина през 1940-те.
Следвоенна Полша е изцяло доминирана от еврейски комунисти (както и във всичките останали комунистически и некомунистически държави!!): мъчителя Яцек Розански, началник на тайната полиция, началникът от Политбюро Яков Берман и комисарите Mинк, Шпехт (Oлшевски) и Спихалски. Тези мъже са избили или депортирали в Колима и други лагери на смъртта в Арктика, десетки хиляди католически поляци.
Според еврейския изследовател Джон
Чувала, "През 1945 г. много поляци чувстваха, че евреите се втурнаха в Службите на Държавна сигурност ... началника на Службата бе Яков Берман, евреин, както и всички или почти всички ръководители на отдели са евреи ". Чувала съобщава, че 75% от служителите на комунистическата тайна полиция в Силезия са евреи. Той отбеляза, че много евреи от комунистическия апарат по време на терора в Полша променя имената си на полски, като Ромковски, полковник Розански, Капитан Стиденски и поручик Юрковски. (виж.. Йоан Сак, The New Republic, 14-ти февруари 1994, стр. 6.) Даниел Йона Голдхаген,, автор на "палачите на Хитлер", който в двоен стандарт, типични за еврейския манталитет, отказва да приеме за доказан факт, че евреите са препълнили полската комунистическа тайна полиция, дори когато Голдхаген потвърждава расисткия мит, че целия немски народ е виновен за геноцид...
В Полша, "... несъразмерно голям брой от комунистите са евреи. През 1930 г., в апогея си, 35% от членовете на партията са били евреи (а в ръководството - всичките). В комунистически младежки организации, еврейското членство е още по-високо, а комунистите от еврейски произход заемат по-голямата част от местата в Централния комитет (на практика - всичките места!). ...Непосредствено след Втората световна война, партийното ръководство е напълно в ръцете евреи... " (Шелдън Kишнер, канадските еврейски Новини, 5-ти ноември, 1992, стр. 16).

Разбира се, на срещи по въпроса за евреите, в Полша, в медиите и университети днес, въпросът за масовите убийства на полски католици от ръцете на евреите, никога не е повдиган. Вместо това, малката атака срещу евреите, от полските селяни, разярени от ролята на евреите в комунистическия терор, който се появи през юли, 1946 в Киелце, и който се нарича "Киелце погром" винаги е центърът на "дискусията." Мотивацията за погрома, обикновено не се споменава. А по-скоро, селяните католици се описват като"дяволски изчадия", чиято "сляпа, ирационална омраза", срещу "бедните, невинни евреи" доведе до "още едно мъченичество на избраните от Бога."

Но католическия примас на Полша по това време, кардинал Хлонд, смел архиерей, в традицията на християнската съпротива срещу еврейската тирания в Полша, толкова различен от предателския Фило-юдаизъм на сегашните Понтифици, заяви, че нападението в Киелце стана, поради негодуванието, предизвикано от юдеите, които днес заемат ръководни постове в Полша.

Пьотр с. Вандич от Йейлския университет отбелязва: "...в сталинската епоха, двамата най-силни мъже в страната-Берман и Mинк, са евреи, както и страшня офицер от полската ДС, Розански" (Н. Y. Преглед на книги, 18-ти август, 1983 година, стр. 51).

 В този контекст е интересно да се отбележи, че полският папа Йоан Павел II, последователно придаваше авторитет с присъствието си в канонизирането и честването на годишнините на жертвите на нацизма. Но никъде папата не отвори дума за открито еврейските, комунистически убийства на полски католици, испански католици, хърватски католици, литовски католици!  Той беше прекалено зает, уподобявайки се на наследниците на фарисеите, назовавайки евреите "нашите братя по Вяра", и официално призна израелската държава, която дори много правоверни (Haredi) равини считат за богохулен и гнусен субект, както и натрапения на немския народ "образ на звяра".

Соломон Морел: комендант на следвоенните комунистически концентрационен лагер за германците в Полша. Сталин съзнателно постави евреи, да отговарят за тези лагери. Морел измъчва и уби хиляди германци, понякога с голите си ръце (виж. "Гневът на Соломон" Village Voice, 30 март 1993 г. и Джон чувал, око за око).
Юлий Хамър, MD: Ню Йорк акушер и съосновател на Американската комунистическа партия.
Арманд Хамър: набира средства и финанси за Ленин и Сталин, син на Юлий.
Лев Давидович Ландау: сталинисткия физик, съ-бащата на съветската атомна бомба.
Клаус Фукс: помогна да се крадат атомни бомба за Сталин.
Рут Вернер: полковник от
ГРУ - разузнаването на Червената армия, подпомага Фукс.
Юлиус и Етел Розенберг: откраднаха тайните на американската атомна бомба, за Сталин.
Морис Коен (Питър Kroger): подпомогна Розенберг.
Маркус Волф: началник на немската комунистическа тайна полиция ЩАЗИ.
Хауърд Бърза: Американски комунистически пропагандатор на Сталин.
Дейвид Дубински: съюзник на Сталин, шеф на американския Международен Дамски
съюз на работниците в индустрията за облекла.
Наум Голдман: основател на Световния еврейски конгрес, комунистически пропагандатор.
Равин Моисей Росен: агент на румънската комунистическа партия.
Виктор Ротшилд: Най-важният британски агент за Сталин.
Марк Зборовски: ... "считан от историците на съветските операции, за най-страшният шпионин
за всички времена" (Стивън Шварц, 26-ти януари 1996). Зборовски уби дисидент с отровен портокал, по съветски план, в болница в Париж. Зборовски беше замесен в няколко други убийства през 1936 и 1937. През 1940 работи за Американския еврейски комитет и за КГБ. През 1960 Zborowski е работил като изследовател в ционистка болница в Сан Франциско. Той обучи много психиатри и медицински специалисти в Бей Ериа. Умира през 1990 г. (виж. "Странният случай на доктор Зборовски и мосю Етиен" от Филип Виделиер, в "Льо Монд дипломатик", декември 1992).

На 16-ти октомври, 1948, 50000 еврейски комунисти оказаха на Червения площад в Москва да посрещнат първата израелска делегация в Москва. Сталин (също евреин) подкрепя ционизма 1947 в Палестина и даде решаващ принос за признаване на новосъздадената държава Израел и гласува за допускане на Израел в ООН.

През 1951 г. комунистическите и марксистките партии взеха двадесет и три места в израелския Кнесет.  Кибуц системата е най-мощното движение в страната и най-силните лидери на кибуците бяха почти всичките марксисти. Най-големият израелски празник е Първи май, отбелязван с митинги, шествия, червени знамена и червени песни.

Още през 1987 г. израелците организират среща на КГБ с американското тайно разузнаване...  Джонатан Джей Полард е част от един такъв кръг шпиони. Британският предател и комунистически шпионин Ким Филби е бил подпомаган при получаване на сигурно убежище в Съветския съюз от израелската Мосад (виж. "Сънди Телеграф" [Англия], 16 април, 1989)...

Комунистическия режим в Румъния полуава изгодни сделки от страна на САЩ в продължение на години, поради израелски натиск върху Конгреса (Ню Йорк Таймс, 18-ти януари 1992, стр. 23). Идеята, че ционисткото еврейското движение е анти-комунистическо, е заблуда. Истината е по-сложна. Имаше ляво крило и дясното крило в рамките на ционизма (представящи се за леви и десни). Десните, като терористите Жаботински и Стърн, приеха фашистки подход. Левите ционисти като Дейвид: "Аз съм болшевик".  Бен-Гурион се възхищавал на съветския образец на еврейската власт и искал да го включи в политическата икономия на израелската държава.

"... съгласно законодателството на СССР активните антисемити заслужават смъртно наказание. " (Сталин, събрани произведения, кн. 13, стр. 30).

Африканският национален конгрес (ANC) в Южна Африка се ръководи от двама комунистически евреи, Aлбие Сакс и Йосел Машел (Джо Слово).
Слово е роден в Штетл в Литва, говори идиш и е изучавал Талмуда. Той се присъединява към терористичното крило на ANC, през 1961 г. и в крайна сметка става неин командир. Той е обявен за генерален секретар на Комунистическата партия Южна Африка през 1986 година. ( "Джо Слово" еврейски хроника, 13-ти януари 1995 г).

Слово е била планирал много от терористичните атаки на ANC, включително автомобил бомба
1983, която уби 19 души и рани много други ... Слово, пътувал в Съветския съюз много пъти, и е награден със съветски медал за 60-тия си рожден ден ... Слово е обявен за комунист, марксист-ленинец, без всякакъв морал, за когото само победата има значение, независимо от човешката цена, независимо от кръвопролитията ...  За него опасенията на белите в Южна Африка са мярка за нарастващата популярност на ANC и решаващ фактор в очакването на това, което той счита, ще бъде неговата последна победа:  "Революционното насилие създаде вдъхновяваща роля, и то спечели за ANC водещата позиция.  Когато Нелсън Мандела пое Южна Африка, Слово е обявен за министър на жилищното строителство.

Нелсън Мандела и Джо Слово се поздравиха със стиснати юмруци, пред обляното с кръв знаме, със сърпа и чука - флага на еврейския болшевизъм.
Слово е идиш говорещ литовски евреин, генерален секретар на Комунистическата партия на Южна Африка и директор на военното крило на ANC, които извършиха множество атентати в терора срещу белите цивилни.
Мандела бе приветстван като голям държавник от кралицата
на Великобритания Елизабет II,1996, в тронно й слово за Коледа.
Когато погледнем към тези страшни личности, които са само върхът на айсберга, като видим, че еврейският съветски комунизъм е отговорни за смъртта на повече от тридесет милиона души, и когато осъзнаем колко малко е писано или филмирано за престъпленията им, ние започваме да осъзнаваме, че изключителното съсредотаване върху престъпленията на германците, реални и въображаеми, е само с цел - пропагандата.

Ако на фактите за еврейския комунистически холокост срещу селяните християни в Русия и Източна Европа бе дадена
масова публичност, щеше да се разбере, че представянето на германците за символ на злото, е  еврейска, расистка измама.
Немските действия по време на Втората световна война трябваше да се разглеждат изолирано, за да може Новия световен ред предварително да постигне своите тайни цели, за еврейска доминация над света.

  Аконацистките действия бяха поставени в контекста на еврейския комунизъм и отвратителните му престъпления срещу християнските народа на Русия и Източна Европа, обществеността щеше да започнете да разбира, че Хитлер и нацистите са били само реакция (но не балансиран и прекалена) на еврейския комунистически геноцид срещу милиони селяни християни на Изток.

Ето защо от решаващо значение е, фактите за еврейския комунизъм никога да не се документират в холивудски филми, да не се обсъждат в университетските курсове или снимките в съвременните цветни списания, вестници и учебници. Ето защо книгата на Малкълм Мугеридзе, очевидец на еврейския комунистически холокост срещу християните -
"Зима в Москва" е напълно игнорирана.

Във вестник Лондон Телеграф (Англия: 18-ти ноември 1990 година) питат: "Защо "Зима в Москва" никога не е била преиздадена? Отговорът е в т.н. "еврейски въпрос"...  "Зима в Москва" се занимава остро с евреите ... и показва, че броят на евреите болшевики е несъразмерно голям, както и броят на комисарите и апаратчиците..."

...Историята на тези забранени факти представлява главна мотивация за съпротива срещу еврейската омунистическа цензура от групи като ADL и Центъра Симон Визентал.  Тези организации биха се радвали, ако този писател е в затвора,
тук в Германия, Франция или Австрия, заради публикуваната от него документация...  Тази еврейска цензурата би искала да има и вцелия свят подобни збранителни закони, като в Германия, Франция или Австрия. ...

 Настояването да се даде гласност на другата страна от историята, да се дигне глас за милионите жертви на еврейския комунизъм, се представя за "език на омразата" от ционистите...

Гласовете срещу унищожаването на нашето наследство и поругаването паметта на нашите предци, не са гомраза, а самозащита срещу психологическата война.
 
Източник...

Превод: д-р инж. Никола И. Тодоров, доцент




Гласувай:
6



1. get - - Познайте ! - Кои от тези "първи" социалисти ...
22.03.2013 15:04
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Arbeiterbew.jpg - основатели на германската социалистическа партия ... са германците ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311777
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031