Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2012 01:37 - В очакване на зомби апокалипсиса
Автор: indreal Категория: Други   
Прочетен: 7385 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.12.2012 09:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпросът никога не е бил дали зомби апокалипсисът ще настъпи, или дори кога ще се случи; въпросът винаги се е състоял в това ще бъдете ли подготвени, когато той започне?

По тази причина интернет трябва постоянно да се кръстосва, за да има гаранция, че ще сме напълно готови и най-вече въоръжени за това, което се задава. А нещото, от което никога не може да има прекалено много са оръжията. Ако вече сте чели Zombie Survival Guide, значи сте наясно колко полезни могат да бъдат ножовете за убиване на зомбита от серията KA-BAR. Ето защо и тактическата томахавка от серията M48 може да се превърне в най-добрият ни приятел, когато в крайна сметка най-дълбоките ни страхове се сбъднат и зомби апокалипсисът се окаже не някъде отвъд хоризонта, ами надникне и зад нашата врата.

image

Тази томахавка с шип, разработена за отбрана от зомбита, разполага с надеждно стоманено острие, здраво прикрепено към стабилна дръжка, подсилена с пластмасово покритие, за да се гарантира дълголетието и издръжливостта на оръжието. Около дръжката е омотано и въже, което може да послужи за много неща по време на оцеляването в зомби апокалипсиса. Тактическата томахавка от серията M48 може да бъде ваша срещу $27.99 от ThinkGeek.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: indreal
Категория: Други
Прочетен: 1619061
Постинги: 267
Коментари: 695
Гласове: 2865