Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2022 20:43 - Особености на контрола над времето и климата
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 729 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.01.2022 20:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Особености на контрола над времето и климата  

          image                                                           четвъртък, 13 януари 2022 г.
 
В наши дни често се говори за "климатични" или "метеорологични" войни, които водещите световни държави водят една срещу друга, използвайки "метеорологични" и "климатични" оръжия. За тази цел например във въздуха се разпръскват специални вещества и реагенти или се използват технически съоръжения като HAARP. Не е ли това причината за глобалното изменение на климата на нашата планета и увеличаването на всички видове природни бедствия? Съществува и теорията, че сатанинските кланове от така наречения "световен елит" ("световно правителство") стоят зад всички тези промени и са част от плана им за установяване на "нов световен ред" с "тотален електронен концентрационен лагер" и намаляване на човешкото население до 500 милиона души.


Но през вековете е имало хора - шамани, магьосници, вълшебници, посветени и т. н. - които са можели да влияят на времето без никакви технически устройства. Това се потвърждава от опита на руския пътешественик и писател Георги Тимнетагин, описан в книгите му, да влияе на времето в местните райони, като играе на гимбард. Но как мъдреците и пазителите на древното знание са могли да повлияят на времето?


В книгата на друг известен руски пътешественик и писател Георгий Сидоров, озаглавена "Система и общи единни закони на Вселената", има интересен фрагмент, в който пазителите на древното знание, майстори на това изкуство, му обясняват същността на това влияние върху времето: "След като облякохме връхните си дрехи, излязохме на двора и веднага се задавихме с мразовит въздух.


- Какво правиш?! - Велимир погледна Чердинцев. - Каква е температурата в момента?


- Минус шестдесет и осем, но през нощта ще достигне седемдесет.


- Да, в този студ дори "те" не могат да останат дълго на въздух. За колко време разполагаш с лютнята?


- За една седмица, а може би и повече. Това зависи от нашия престой.


- След това отново ще организираш снежната буря?


- Силни ветрове без снеговалеж. Вече има достатъчно сняг.


- Знаеш ли, от моя страна все пак ще организирам снеговалеж. За около два часа, веднага щом те изпратя. В противен случай ските ви могат да оставят следи в гората.


- Проправяхме си път през огнищата и поляните; почти никога не ходехме в гората. - обади се Чердинцев, докато отваряше вратата на храма. - Така че не е нужно да се притесняваш за това.


Когато слушах разговора на двамата магове, не можех да разбера дали се шегуват, или говорят сериозно. Лесно и просто е да се промени времето в обширна област от Източносибирските възвишения. По начин, който никой не подозира. Нещо невероятно!


- В това няма нищо невероятно. - прочете мислите ми пазителя - Основното във всичко е да получиш "коридор" от Създателя. Трябва да осъзнаеш, че Творецът е многостранен: той действа в безкрайно много посоки едновременно. Всичко е балансирано и работи като едно цяло. Така че в цялото трябва да се вклиняваш и да променяш реалността според нуждите. Какво трябва да направиш? Да се обърнеш мислено към съзнанието на Твореца и да го помолиш да ти даде полеви коридор и да хармонизира действията ти с неговата работа - това е всичко. Разбираш ли ме?


- Не съвсем.


- С други думи, твоите намерения се разглеждат от Създателя заедно с теб и енергийно той гарантира твоите действия, а не ти.


- Сега вече го разбирам".


Оказва се, че тези, които притежават генетиката на "белите богове", могат да събудят способностите на "боговете-създатели", включително способността да контролират времето. Освен ако не са се продали на сатанистите и не са станали слуги на тъмния планетарен егрегор. Но сред преките потомци на "белите богове" има малко такива деградирали подчовеци. А за онези, които не са се "закотвили" за паразитната система на Сатаната за поробване на човечеството, такива възможности остават. И не се нуждаете от никакви технически устройства.


И така, кой стои зад промените във времето и климата? Най-вероятно именно силите, на които е отказан пряк контакт със Създателя, са хибридните подчовеци на световния сатанински "елит", както и неговите корумпирани слуги. И, разбира се, "господарите" или "боговете-създатели" на хибридни нечовеци от нехуманоидна цивилизация с демоничен вектор на развитие. Те бяха тези, които наложиха на човечеството технократския начин на развитие, паразитната система за поробване на обикновените хора чрез "лихвени проценти" и хищническите "ценности" на огромното консуматорство. Тяхната огромна алчност и желание за световна власт над човечеството са довели до деградация на обществото и народите, както и до тежкото състояние на нашата планета. Но в съответствие със своята фарисейска същност наемните говорители на тази паразитна сатанинска сила обвиняват за всичко самото човечество.


И, разбира се, не е възможно да се пребори целият този "рак" на тялото на Земята, заразен с вирусите на сатанизма и паразитизма. Защото тяхната технология е с векове напред от нашата. Но всички тези "хидри" имат и една ахилесова пета - те не са в състояние да влязат в контакт със съзнанието на Твореца, поради което не притежават способностите на "богове-създатели". Всички тези сатанински мерзавци знаят това много добре и затова правят всичко възможно, за да попречат на човечеството да се "събуди" от летаргията, която е налегнала съзнанието му. Но с примера на технологията за управление на времето е възможно да се види как тези способности могат да бъдат активирани.


Първото нещо, което е необходимо тук, е да се измъкнем от всички игри, в които ни е въвлякла Матрицата на паразитния свят. Тоест да спрете да преследвате власт, слава и богатство. Спрете да подкрепяте финансовата система на "лихвите по заеми", като доброволно се вкарвате в кабалата на паразитите с помощта на лихвоносни заеми, ипотеки и различни кредити. Спрете да се превръщате в придатък на различни технически устройства, особено на онези електронни "играчки", чрез които паразитната система влияе върху съзнанието и поведението ни. Колкото повече внимание отделяте на всичко това, толкова по-силна става паразитната система, а вие ставате по-слаби. Защото по този начин им давате жизнената си енергия, която може да ви бъде полезна за вашето здраве, дълголетие и контрол над собствената ви съдба.


Второто нещо, което трябва да направите, е да се научите да навлизате в специално променено състояние на съзнанието, наречено "вътрешен покой" или "спиране на умствения диалог". Защото без да изключим този "вътрешен говорител", внедрен в съзнанието ни от паразитите, е невъзможно да се настроим към съзнанието на Създателя на Вселената. Едва след като сте достигнали това състояние, можете да осъществите "пряка връзка" с него. И точно тук, както съветват пазителите, трябва "да го помолите да даде полеви коридор и да хармонизирате действията си с неговата работа". И сега се оказва, че нашата воля става част от волята на Твореца, на която никой не може да се противопостави. Ето как човек може не само да промени времето и климата, но и да помогне на Силите на Светлината да "излекуват" нашата планета от вирусите на "паразитизма" и "сатанизма".


Сега, след като научихте за тази вълшебна технология, изборът е ваш. Или продължавате да живеете като роби на паразитната система и приемате като своя съдба всичко, което са ви подготвили в рамките на сатанинския "нов световен ред", или събуждате в себе си способностите на "боготворци" и обединявайки волята си с волята на Твореца, връщате на себе си свободния избор, който ви е даден, и изграждате на нашата планета първо творческото общество, което да замени консуматорското, а след това и хармоничната реалност без паразити и техните слуги. Защото всички онези мръсници и дяволи, които стоят зад програмите за "намаляване" на човечеството, кармично са си предписали сценарий за собственото си "прочистване" от Висшите сили в името на планетата и човечеството. Но това е тяхната съдба, а нашата съдба зависи изцяло от нашия избор.

 

image



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39918137
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930