Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2009 11:02 - До къде ни докарахте...
Автор: indreal Категория: Политика   
Прочетен: 3187 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 11.09.2012 13:26


Пиша тези редове увит с шал и наметнат с алпийско яке, мислейки си как вече би трябвало да е ясно дори за най-бетонните глави, че Русия се ръководи от сбирщина сибирски сатрапи. Защото, както казва в своя блог Радан Кънев, едностранното лишаване от иначе договорени жизненоважни ресурси е било и си остава типичен пример за Casus belli  или акт на военна агресия. Но друг факт вече е без никакво съмнение - БСП не е мръднала нито крачка от класическото си амплоа на унищожители, изградено в последните 20-тина години. Всички подобни свирепи зими са винаги при тяхно управление - кеф ви Луканов, кеф ви Виденов. А ето че сега не останаха по-назад и Станишев, воглаве с Гоце Първанов. Вторият неадекватничи в характерния си стил, докато премиерът има нахалството да дава изявления, че видите ли сме в криза. Добър ден! Че нали вие и вашият прехвален изключително изгоден и по този повод супер секретен договор с "Газпром" ни доведоха до тук?! Докато в ЕС, където вече ни се чудят защо ли изобщо членуваме, се мисли как да се избегне зависимостта от бандитската Русия, ние за пореден път доказахме, че сме лакеи на тая престъпна олигархична държава. Че на всичкото отгоре Гоце не полага и грам усилие да прикрие постсъветската носталгия, която го мъчи. Повдига ми се! 
След подобни действия в страни с по-различни географски координати от нашите подобно нещо се нарича национално предателство, и за него не само че с гръм и трясък се пада от власт, ами и заслужено се лежи и в затвора. Дано сега, след като му замръзне задника, тоя лумпенизиран и оскотял народ се освести малко и на изборите вземе, че се държи по-адекватно от последния път.

P.S. Днес Подкрепа ще организира протест пред посолството на... Украйна! Реших, че нещо са се объркали, но не - Тренчев явно има някакви свои си идеи. Язък дето в зората на демокрацията Подкрепа глътна толкова много американски пари...
 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Явно ти си виждал договора.
07.01.2009 11:05
Би ли ми цитирал клаузите и условията за спирането на газта към България?
цитирай
2. indreal - @ Има ли нужда?
07.01.2009 12:16
Какъв е смисълът да се цитират дословно клаузите от договора, щом резултатите са налице? Не е ли по-важен фактът, че щом с такава лекота може да се спрат доставките на газ, очевидно преговарящите от българска страна са се издънили много жестоко? Че руснаците са свирепи наглеци е ясно, но поговорката гласи, че не е луд тоя, дето яде баницата, а този дето му я дава. Та да видим сега кой би следвало да е виновен за настоящото катастрофално положение? Ще помогна - Гоце и компанията червени престъпници!
цитирай
3. sis - а не е ли ясно,
08.01.2009 09:28
че след като могат така лесно да ни спрат газта, могат да си правят каквото искат с нас дори и относно този /или който и да е/ договор!?
цитирай
4. indreal - ясно е
08.01.2009 10:06
Затова именно смятам, че тоталното обвързване с подобен непредвидим партньор е равносилно на обричането ни да бъдем с колониален статут.
цитирай
5. анонимен - Днес сутринта гледах нова телев...
08.01.2009 11:18
Днес сутринта гледах нова телевизия и като оставим на страна смешното предаване, което се получи заради лумпените Сидеров и лакея на Бойко, за пръв път съм на едно мнение с третия участник - Шулева.
Президента, дето толкова често показваше близостта си с Русия и Путин що не вземе да отиде веднага в Москва и да чака, както миналия път няколко часа пред вратата му докато го приемат - та белким българосъветската дружба покаже, че има смисъл.
Сергейчо, що не вземе да използва биографията си свързваща го освен с Лондонското образование, както ни втълпяваха толкова дълго време и с Украйна и Русия. И в крайна сметка след като сме си избрали управляващи, които директно или индиректно парадираха с близостта си до Русия - ко прайм сега?

Аман ей, аман. Най-интересното е, че първите реплики на 90% от изкаващите се по медиите отново са - Костов е виновен. Сигурно и Костов е виновен - ама айде тоя път да вземем да се разровим и да разберем а?
Ники
цитирай
6. indreal - Вече има и ялови реакции
08.01.2009 11:43
Днес Подкрепа ще организира протест пред посолството на... Украина! Реших, че нещо са се объркали, но не - Тренчев явно има някакви свои си идеи. Язък дето в зората на демокрацията Подкрепа глътна толкова много американски пари...
цитирай
7. xunap - Wir müssen Russland und ...
12.01.2009 13:46
Wir müssen Russland und die Ukraine mit ein Schlag zerstörren! Was ist das die Ukraine? Das ist keiner Staat, das ist keines Volk! Russland und Ukraine sind der neue Lebensraum für europische Volk.
Und müssen wir allen Kommunisten und Socialisten in Bulgarien abtöten. Diese leute schaden unsere Zunkunft! Ein Krieg, ein Schlag!
Adolf Bagger :)

Abe mnogo mi e lesno ot 1200 km. da se bazikam s polozenieto, ej! Ama tova s gazta go 4akame ot 5 godini da stane i nikoj nishto ne napravi. Barem da bjaha napravili edni skladove ili tam cisterni za taja gaz... Ili edni trabai da bjaha pusnali ot kam Nederland...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: indreal
Категория: Други
Прочетен: 1619303
Постинги: 267
Коментари: 695
Гласове: 2865