Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2008 14:56 - Пътешествие по празниците
Автор: indreal Категория: Туризъм   
Прочетен: 3861 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.05.2008 10:16


Идват празници, а с тях и дълги почивни дни. И макар според yahooweather началото на май да се очертава облачно и дъждовно за нашите географски ширини, съм решил да спретна един воден поход по р. Камчия. Тази река май не е много популярна като каякарска дестинация, или поне аз познавам само няколко души, които са я пускали. Въпреки това просветени твърдят, че мястото е богато на история, на редки растителни и животински видове, и най-вече на забележителни пейзажи.
По план ще започнем от яз. Цонево, някъде около с. Аспарухово. Там са и Чудните скали - комай най-голямата местна забележителност. Виделите ги твърдят, че по красота и величественост с нищо не отстъпват на Белоградчишките, а липсата на реципрочна популярност е крайно несправедлива. Е, ще видим тази работа, и ако положителните ми очаквания се оправдаят ще направя всичко възможно да популяризирам Чудните скали и Камчия въобще чрез блога си. 
Очаквайте продължение или по скоро същинско описание на истинското приключение.




Гласувай:
0



1. анонимен - мога ти препоръчам
25.04.2008 16:03
мога да ти препоръчам нещо по-добро от Аспарухово - пак на язовир Цонево, но от другата страна, село Дебелец, хижа Трите бора
http://tritebora.hit.bg/
хижата е страхотна! там си празнувах миналата година рождения ден.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: indreal
Категория: Други
Прочетен: 1622870
Постинги: 267
Коментари: 695
Гласове: 2865